Нови Србин у Лацију: Зове се Дејан и кажу да је нови Погба!

14356615382221РИМ │ Србин поријеклом из Билеће је талентовани везиста са аустријским пасошем поседује и држављанства Србије и Босне и Херцеговине, а за почетак ће тренирати са омладинцима.
Лацио је уграбио талентованог клинца. Дејан Шарац (17), везиста који је поникао у редовима аустријске Адмире, потписао је вишегодишњи уговор са познатим римским клубом.

Момак који осим аустријског пасоша поседује још и држављанства Србије и Босне и Херцеговине, није скривао одушевљење након прелаза у редове Лација, док га је менаџер похвалио и истакао како су небо-плави успели да ангажују „новог Пола Погбу“.

Шарац, који је висок 188 центиметара и игра на позицији централног везног фудбалера, има иза себе сезону у сениорском тиму Адмире, али ће у Риму најпре провести годину дана под будним оком тренера омладинаца Симонеа Инзагија, који је добио задатак да га спреми за први тим.Млади везиста је имао и понуду Ливерпула, али се одлучио за клуб из италијанске престонице.

Млади везиста има добре предуслове да постане успешан фудбалер, с обзиром да му је фудбал у генима. Његов отац Мишко Шарац је некадашњи познати фудбалер мостарског Вележа.
моззартспорт