Novogodišnja noć u Trebinju protekla mirno

IMG_0306
TREBINJE | Novogodišnja noć u Trebinju bila je relativno mirna, bez većih incidenata, saznajemo u Centru javne bezbjednosti Trebinje.
U našem gradu evidentirani su tuča, u kojoj je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede i saobraćajna nezgoda, bez povrijeđenih lica i sa manjom materijalnom štetom.
Pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje imali su pune ruke posla, tokom noći gasili su od bačenih petardi zapaljenu travu u Veličanima, Gorici, Petrovom polju i Policama, te zapaljen kontejner i kukuruzište u Vinogradima, odnosno Todorićima.
U Hitnoj službi Doma zdravlja Trebinje kažu da odavno nisu imali mirniju novogodišnju noć, uz 24 pregleda u ambulanti i pet intervencija na hitni poziv, a među onima koji su se obratili za pomoć nije bilo onih u alkoholisanom stanju.
Elektro i vodosnabdijevanje grada tokom novogodišnje noći i jutros je uredno.
Na žalost, u novogodišnjoj noći nije bilo poroda u trebinjskom porodilištu, a juče popodne rođena su dva dječaka.
U Hercegovinaputevima kažu da se i pored snijega u višim dijelovima regije, saobraćaj odvija nesmetano na svim putevima koje održava ovo preduzeće. Vozači se upozoravaju na opreznu vožnju, i obavezno posjedovanje zimske opreme.
R.T.