О нама

Задатак Радио Требиња, као јавног радија је тачно, истинито, поштено и непристрасно извјештавање, али и подстицање јавности на акцију. Програмске активности Радио Требиња неће бити подложне никаквој цензури, уређивачка независност избора и пласирања вијести биће на првом мјесту.

У скоро четире деценије постојања, постао је свакодневна навика вјерних слушалаца, увијек вјеродостојан и једнако радо слушан извор информисања. Током година, технолошки се унапријеђујући, кадровски и програмски растући, Радио Требиње покривао је својим програмом сва подручја јавног живота, посебно његујући традицију и културну баштину Града, његов духовни траг, идентитет и специфичност.

Пратећи потребе и развитак средине у којој дјелује од краја 2013. године, Радио Требиње се у потпуности професионализовао, покренули смо портал са дневним ажурирањем, а намјера је да нам се број дневних вијести, посебно из Требиња из дана у дан значајно повећа.

Осим локалних вијести, на нашем медију оставили смо простор и за све остале теме, вијести из Републике Српске, БиХ, региона и свијета, спортске вијести , привреда, култура, као и оне из домена забаве, занимљвости, све како би грађани овог дијела Републике Српске на једном месту могли пронаћи више занимљивих и квалитетних информација и текстова.
Намјера нам је да из мјесеца у мјесец континуирано расте број читалаца портала, посјета, као и прочитаних садржаја.