O nama

Zadatak Radio Trebinja, kao javnog radija je tačno, istinito, pošteno i nepristrasno izvještavanje, ali i podsticanje javnosti na akciju. Programske aktivnosti Radio Trebinja neće biti podložne nikakvoj cenzuri, uređivačka nezavisnost izbora i plasiranja vijesti biće na prvom mjestu.

U skoro četire decenije postojanja, postao je svakodnevna navika vjernih slušalaca, uvijek vjerodostojan i jednako rado slušan izvor informisanja. Tokom godina, tehnološki se unaprijeđujući, kadrovski i programski rastući, Radio Trebinje pokrivao je svojim programom sva područja javnog života, posebno njegujući tradiciju i kulturnu baštinu Grada, njegov duhovni trag, identitet i specifičnost.

Prateći potrebe i razvitak sredine u kojoj djeluje od kraja 2013. godine, Radio Trebinje se u potpunosti profesionalizovao, pokrenuli smo portal sa dnevnim ažuriranjem, a namjera je da nam se broj dnevnih vijesti, posebno iz Trebinja iz dana u dan značajno poveća.

Osim lokalnih vijesti, na našem mediju ostavili smo prostor i za sve ostale teme, vijesti iz Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta, sportske vijesti , privreda, kultura, kao i one iz domena zabave, zanimljvosti, sve kako bi građani ovog dijela Republike Srpske na jednom mestu mogli pronaći više zanimljivih i kvalitetnih informacija i tekstova.
Namjera nam je da iz mjeseca u mjesec kontinuirano raste broj čitalaca portala, posjeta, kao i pročitanih sadržaja.