Ово је био почетак: Биће још хапшења!

stefanovic

БЕОГРАД │ „Још се воде неке друге кривичне истраге, у завршној су фази, и извесно је да ћемо имати још оваквих акција“, рекао је Стефановић.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је вечерас да полиција и тужилаштво имају још кривичних истрага у завршним фазама и да је сасвим извесно да ће у наредном периоду бити још акција попут ноћашње, у којој је ухапшен велики број људи због корупције.

„Било је доста спекулација око свега. Ово се ради по закону, на најозбиљнији начин и прибављамо доказе за сваки предмет, и зато су истраге трајале дуго. Трајале су месецима и сада смо их завршили… Још се воде неке друге кривичне истраге, у завршној су фази, и извесно је да ћемо имати још оваквих акција“, рекао је Стефановић за Радио-телевизију Србије.

МУП Србије је раније саопштио да је у акцији на територији целе Србије, у сарадњи са надлежним јавним тужилаштвима и пореском полицијом, ухапшено 80 особа. Они су ухапшени због тога што су од 2004. године починили више кривичних дела из области финасијског криминала и корупције.
Бета