Ово су најскупљи паметни телефони на свијету

765-430-4c15e80f21aa0911a6c681479b29113d

Прављени од најнеобичнијих материјала, неретко украшени и златом или дијамантима, а истовремено треба да буду опремљени најновијим апликацијама. Због тога су и цене ових паметних телефона астрономске.

Када су у питању паметни телефони високог квалитета, понуде Самсунга и Ејпла делују најпримамљивије, али проблем је у томе што већина људи поседује телефон управо једне од ове две компаније.

На велику жалост богатих корисника Апплеових паметних телефона, најскупљи уређаји, чија цена достиже и више десетина хиљада евра, покрећу се уз помоћ оперативног система Андроид, будући да Ејпл не дозвољава другим произвођачима употребу оперативног система иОС.

Заправо, ови паметни телефони у суштини имају исте спецификације, као и телефони које користе „обични смртници“, уз само неколико додатних ексклузивних спецификација, а већина њих само лепо изгледа.

Можда би телефон опточен дијамантима и обложен кожом алигатора, ипак, могао помоћи потенцијалном купцу да занемари обичне спецификације паметног телефона.

Б 92