Pamela postaje crnogorska grofica

348384_1

PODGORICA | Holivudska zvezda Pamela Anderson od subote će uživati titulu grofice od Đilja, koju će joj uručiti samoproklamovani princ Crne Gore. Samoproklamovani princ Crne Gore Stefan Černetić je prošle godine uručio Andresonovoj titulu Dame velikog krsta.
Kako se navodi na njegovom sajtu, Černetić je „glava porodice koja je vladala Crnom Gorom, Albanijom i Srbijom od XIV veka do druge polovine XVIII veka“.
Na stranici Lažna ordenja i titule (Fake Orders & Titles), ovaj 55-godišnjak opisan je kao „lažnjak“ čije su „navodne veze sa evropskim kraljevskim porodicama nepoznate“ i koje bi trebalo uzeti sa rezervom.
To seks simbolu, međutim, očigledno ne smeta.
– Princ je veliki ljubitelj životinja i dopao mu se moj rad sa životinjama – pojasnila je glumica prilikom gostovanja kod čuvene TV voditeljke i komičarke Elen Dedženeris u maju.
Ona je, međutim, dobijanje titule okarakterisala „veoma bizarnim“.
Andresonova će u subotu dobiti titulu grofice na ceremoniji koja će biti održana u Đenovi. Ona će tom priikom dobiti i „diplome viteštva“ za svoje sinove Brendova (18) i Dilana (17), koji, kako je saopšteno, neće moći da prisustvuju ceremoniji zbog školskih obaveza, pišu Vijesti.
Oni će diplomama biti nagrađeni za svoj rad na očuvanju životne sredine.
Vijesti