Павић у Требињу: Херцеговина ће дати једног народног поланика из ДНС-а

ТРЕБИЊЕ │ Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић је рекао да ова политичка партија очекује једног посланика у Народној скупштини РС из Херцеговине, након данашње сједнице Предсједништва и Главног одобра странке у Требињу, на којој  је разматран изборни и политички програм странке и усвојена листа за посланике за Народну скупштину РС, Парламент БиХ, као и кантоналне скупштине и Парламент Федерације БиХ.

Павић је навео да се нада знанто бољим изборним резултатима од  досадашњих, те да је у суштини изборног програма ДНС -а економија.

„За ДНС увијек ће се везивати чување Дејтонског мировног споразума и Републике Српске са свим својим капацитетима, јачање институција РС и бољи живот грађана у Српској. Основа наше изборне платформе су економска питања. Бавићемо се економијом – запошљавањем – бавићемо се животом обичног човјека“, поручио је Павић.

Како је прецизирао Марко Павић предсједник ДНС-а, носилац листе за Народну скупштину РС из изборне јединице 9 ће бити Споменко Стојановић из Фоче.

На конференцији за новинаре у Требињу је објелодањено да ће на листи ДНС -а за Народну скупштину РС,  наћи и канидат Снаге Херцеговине.

М.И.