ПЕТРОВИЋ: Треба наставити започето, ЗАЈЕДНО СМО И ДАЉЕ

ТРЕБИЊЕ │ Лука Петровић казао је да сутра ступа на функцију вршиоца дужности генералног директора Електропривреде РС, те да ће га на мјесту првог човјека града, до провођења ванредних избора, са пуним овластима мијењати замјеник градоначелника Мирко Ћурић.

„Желим да вјерујете да он има исту снагу и енергију да ради као што сам и ја радио“, казао је Петровић у свом опроштајном обраћању одборницима Скупштине града.

Он је казао да је у протекле двије године мандата са својим сарадницима успио да унаприједи организацију рада у градској управи, повећа стандарде и креира радну атмосферу, реорганизује и направи функционалне мјесне заједнице, покрене инвестициони циклус, оствари квалитетну комуникацију са владама Српске и Србије, Епархијом ЗХиП…

„Кроз све ово дошли смо до 32 породична програма којима смо помогли многим људима који до сада нису имали ни једну марку помоћи. Покренули смо, раде се или су се урадиле – 52 инвестиције. Ово треба наставити на исти начин. Ја сам ту у Требињу, стотињак метара даље од ове куће – тако да смо заједно и даље“, поручио је Петровић, додајући да је сигуран како ће са мјеста директора Електропривреде моћи још и више да помогне свом граду.

Приређен и опроштајни коктел

Р.С.