Пионири Леотара сјајни на Бајерновом турниру у Минхену

ТРЕБИЊЕ │ Пионири Фудбалског клуба Леотар јуче су се вратили из Минхена, гдје су протеклог викенда учествовали на 23. јуниорском фудбалском турниру МИЛ-Куп, у организацији фудбалског клуба „Бајерн“ из Минхена.

„Иза нас је сјајан викенд пун лијепих догађаја и доживљаја. Провели смо три сјајна дана у Минхену, обишли многе знаменитости града, спортске објекте, стекли нова искуства, пријатељства и што је најважније – одиграли сјајан турнир и исписали нове странице историје клуба“, каже за Радио Требиње Олег Ћурић, тренер у Леотару.

Пионири Леотара у јакој конкуренцији освојили су девето мјесто.

„Одиграли смо феноменалну утакмицу са фудбалским гигантом Бајерном и након вођства 2:0, несрећно изгубили 2:3. На крају смо резултатски уз мало среће могли и боље проћи, али што је битно – свака утакмица је била ‘тијесна’“, каже Ћурић додајући да су млади требињски фудбалери поражени и од Регенсбурга са 3:1, те Унтерхахинга са 2:1, ремизирали са Улмом 1:1, те побиједили Милбертсховен са 3:2.

„Морам напоменути велику подршку и помоћ наших људи у Минхену и још једно велико хвала њима који су три дана били уз нас. Хвала и свима који су помогли да одемо на овакав турнир“, каже Ћурић.

Р.М.