Plivači PVK „Leotar“ uspješni u Mostaru i Podgorici

Protekli vikend bio je veoma uspješan za članove Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“, koji su na dva takmičenja osvojili ukupno 14 medalja. Na tradicionalnom „Orka-Arena kupu“ u Mostaru plivači „Leotara“ su osvojili sedam medalja i to: dvije zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane.

Zlato su osvojili Miloš Ćeranić u disiciplini 50 metara delfin i Marija Kurtović u disiciplini 50 metara slobodno. Miloš Ćeranić je osvojio i srebrnu medalju na 100 metara slobodno te bronzu na 50 metara slobodno.

Bronzane medalje osvojili su i Veljko Jovanović i Sara Ratković u disicplini 50 metara leđno i Marija Kurtović u disciplini 50 metara delfin.

Na  Montenegro Openu koji se održavao na otvorenom bazenu u Podgorici članovi Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“ osvojili su dvije srebrne i pet bronzanih medalja.

Srebro su osvojili Veljko Jovanović u disciplini 50 metara leđno i Sara Ratković u disciplini 100 metara leđno, a bronzane medalje  Miloš Ćeranić u disicplinama  50 metara slobodno i 50 metara leđno, Veljko Jovanović u disciplini 200 metara leđno i Lara Pujić u disiciplinama 50 i 200 metara prsno.

Radio Trebinje