Почела 61. Олимпијада: На отварању побједе Горице, Гучине и Горњих Хрупјела

ТРЕБИЊЕ │ Утакмицама првог кола групе „А“ на Стадиону малих спортова „Александар Маслеша“ вечерас је почела 61. Олимпијада у малом фудбалу, у организацији ЈУ „Требињеспорт“.

На отварању традиционалног квартовског такмичења у малом фудбалу успјешне су биле екипе Горице, Гучине и Горњих Хрупјела.

Горица је у првом сусрету убједљиво савладала Старе Брегове резултатом 5:1, Гучина је побиједила Брегове са 4:0, док су Горња Хрупјела славила против Мокрих долова са 3:1.

Сутра су на програму утакмице првог кола групе „Б“ у којима се састају: у 19:30 Тини-станица и Горица „Ратковић компани“, од 20:20 Тини „XL“ и Центар, те од 21:10 Хрупјела и Доње Полице.

„Играти за кварт увијек је значило питање престижа“, рекао је отварајући овогодишњу Олимпијаду начелник Одјељења за друштвене дјелатности Града Требиња Зоран Милошевић.

Он је подсјетио да је Град Требиње покровитељ и ове Олимпијаде „цијенећи улогу спорта у развоју свих аспеката живота савременог човјека“, али и из жеље да подржи ријетко драгоцјену традицију, дугу више од шест деценија, по којој је Требиње постало и шире препознатљиво.

Р.С.