Почео други требињски бич-волеј турнир

bic volej 1

ТРЕБИЊЕ │ На терену Рекреационог центра у Бреговима данас је почео други међународни турнир у одбојци на пијеску – бич-волеју, у организацији Школе одбојке „Требишњица“, а под покровитељством Града Требиња.

За трофеј побједника турнира и пригодне новчане награде такмичи се 14 екипа из Требиња, Љубиња, Београда, Новог Сада, Клека и Будве.

bic volej

Иницијатор турнира, двоструки најбољи одбојкаш Републике Српске, наш суграђанин Бојан Новокмет захвалио се Градској управи, која је покровитељ манифестације, те Јавној установи „Требињеспорт“ и многим другим спонзорима који су подржали ову манифестацију.

„На другом бич-волеј турниру „Требиње 2016.“ данас су на програму квалификациони дуели, док су завршна разигравања сутра, а финале је заказано у 18 часова“, истакао је Новокмет.

Турнир је у име Града Требиња отворио начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Зоран Милошевић истакавши да је Требиње град спорта и да градска управа издваја значајна средства за рад спортских колектива у нашем граду.

IMG_4863

Покровитељ и спонзори за најуспјешније екипе припремиле су новчане награде: за прво мјесто 600 марака, за друго мјесто 300 и за треће 100 марака.

Чланови КУД-а „Алат Свислајон“ својим наступом уљепшали су отварање другог међународниог турнира у одбојци на пијеску.

Д.М.