Почео меморијал „Љубинко Акшам“

ТРЕБИЊЕ │ На стадиону „Полице“ данас је свечаним постројавањем екипа учесника почео 10. Меморијални међународни фудбалски турнир „Љубинко Акшам“, који традиционално организује Фудбалски клуб „Леотар“.

На Меморијалном турниру наступиће кадетске екипе „Црвене Звезде“ и „Рада“ из Београда, „Сарајева“, „Зрињског“ и бројних других екипа из региона, а учествују млади фудбалери рођени 2006. и 2007. године.

Отварајући турнир, Зоран Милошевић начелник Одјељења за друштвене дјелатности у Градској управи подсјетио је да турнир носи назив по прерано настрадалом члану требињске екипе, који је трагично изгубио живот 16. октобра 1996. године.

„Организовањем овог турнира желимо и настојимо на најљепши могући начин чувати успомену на сјајног младог човјека и спортисту“, рекао је Милошовић и захвалио свим екипама које учествују на овогодишњем јубиларном турниру и тиме показали своју хуманост.

Испред ФК „Леотар“ учеснике турнира и госте поздравио је Симеон Дучић, предсједник управног одбора овог клуба, који је казао да је турнир из године у годину све бољи, уз окупљање све већег броја екипа.

Представници Леотара и чланови породице Акшам претходно су положили цвијеће испод спомен-плоче Љубинка Акшама у кругу стадиона Полице.

Турнир се завршава сутра.

М.И.