Почиње ноћно купање

ТРЕБИЊЕ I На олимпијском базену „Бање“ вечерас почиње ноћно купање, а биће организовано и низ других садржаја на води, рекао је за Радио Требиње, директор јавне установе „Базени“ Зоран Чучковић.

Он каже да ће ноћно купање бити организовано од 20 до 22 часа, а цијена улазнице је три КМ, те да ће безбједност бити на нивоу.

„Ноћно купање смо први пут увели прошле године, али овог љета смо увели и неке новине само да би нашим посјетиоцима направили потпуни угођај. Постављени су рефлектори, а радиће и један бифе“, каже Чучковић.

Он додаје да су и ове године организовали школу пливања за дјецу узраста од пет година, за коју је заинтересованост веома велика.

„На Олимпијском базену ‘Бање’ у сриједу 18. јула почиње и нови програм обуке рекреативног пливања за одрасле уз надзор професионалног тренера. Полазници у почетку савладавају технике четири стила пливања – краул, прсно, лептир и леђно и технику дисања, а прије десетак дана почео је програм аква-аеробика“, навео је Чичковић.

На олимпијском базену ће 29. јула бити одиграна и прва ватерполо утакмица.

Директор јавне установе „Базени“ каже да су испуњени сви услови за утакмицу, те истиче да ће детаљи бити познати наредних дана.

Радио Требиње