Povrijeđena dvojica mladića u pucanjavi u Kosovska Mitrovici

20150413100942_299348
KOSOVSKA MITROVICA | Dvojica mladića srpske nacionalnosti povrijeđena su prethodne noći u pucnjavi u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, zbrinuti su u zdravstvenom centru u tom gradu i nisu životno ugroženi.
Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da se incident dogodio nešto poslije jedan sat iza ponoći ispred jednog od lokala u ovom gradu. Policija traga za jednom osobom za koju pretpostavlja da je koristila vatreno oružje i nanijele povrede dvojici mladića.
„Ne znamo trenutno motiv napada, a u lokalu ispred kojeg je došlo do pucanjave nalazilo se oko 70 gostiju“, kazao je Hoti.
Dežurni ortoped u mitrovičkoj bolnici doktor Ljubomir Jakšić izjavio je Tanjugu da su tokom noći primili dva pacijenta koji su imali povrede nanesene vatrenim oružjem – jedan pacijent S.M. (26) operisan je tokom noći i ima ustrelnu povredu desnog stopala i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege. Njegovo stanje je stabilno, rekao je Jakšić dodajući da je drugi pacijent T.P. (24) povrijeđen rikošetom i da je smješten na odeljenje ortopedije, kao i da je u stabilnom je stanju.
Na ovaj način je nastavljena serija incidenata u Kosovskoj Mitrovici koja je otpočela prošle nedjelje, kada je jedan sedamnaestogodišnjak srpske nacionalnosti povrijeđen u blizini glavnog ibarskog mosta.
Agencije