Poznati polufinalisti Božićnog turnira

TREBINJE │ Nakon sinoćnjih četvrtfinalnih utakmica poznati su svi učesnici polufinala u konkurenciji seniora i veterana na ovogodišnjem Božićnom turniru Trebinje 2018.

Kod seniora polufinale su izborili „Kastel“ iz Nikšića i „Hrupjela“ , a kod veterana među četiri ekipe plasirali su se „Lokoportal Trial“ i „AMDHercegovina“. U konkurenciji seniora ekipa „Kastel“ iz Nikšića je pobijedila „Mostar Hotel Vidra“ rezultatom 3:0 dok su „Hrupjela“ bila bolja od ekipe „Splav Apolon“ iz Bileće i pobijedila rezultatom 5:0.

Veterani „Lokoportal Trial“ ubjedljivom pobjedom od 6:1 (4:0) nad ekipom „Gradske boračke organizacije“ plasirali su se među četiri najbolje ekipe, a posljednji četvrtfinalista je ekipa „AMD Hercgovina“ koja je nakon izvođenja penala pobijedila „Nikšić“ rezultatom 3:1. U regularnom dijelu bilo je 2:2.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak polufinalnim utakmicama u kojima će se u 18 časova sastati veterani „Gučine“ i „AMD Hercegovini“ dok od 19.00 kod seniora igraju „W-Win“iz Nevesinja i „Kastel“ iz Nikšića. Drugi polufinalni par kod veterana na rasporedu je od 20 časova kada se sastaju „Gorica-zlatara Rubin“ i „Lokoportal Trial“, a od 21 čas kod seniora igraju „Zlatara Rubin“ i „Hrupjela“.

Radio Trebinje