Празник рукомета: ТРЕБИЊЦИ ВЕЧЕРАС ПРОТИВ ЛИДЕРА траже пут до плеј-офа

Рукомет је у Требињу поново у моди.

Овим ријечима можемо најавити вечерашњу утакмицу 22. кола Премијер лиге БиХ у рукомету у коме се „Леотар“ састаје са екипом „Грачанице“.

Оба ривала, домаћин који у меч улази са четврте а гост са лидерске позиције, из овог меча очекују много. Леотар ће евентуалном побједом доћи у поприлично изгледну ситуацију да се такмичи у плеј офу.

„Размишљамо од утакмице до утакмице. Свјесни смо да нам овај дуел много значи. Свјесни смо да је плеј оф, уколико побиједимо, веома близу. Грачаницу итекако респектујемо али даћемо све од себе да побиједимо. Убијеђен сам да то можемо“, рекао је гостујући у програму Радио Требиња Радован Уљаревић, првотимац „Леотара“.

Са друге стране, „Грачаница“ која је на крилима одличних игара, спремна је да вечерас у Требињу иде на побједу. На званичном фејсбук налогу, екипа „Грачанице“ поручује: „Требињци  су наш сусрет најавили  као утакмицу сезоне. Њих побједа приближава учешћу у плеј офу, а нас позитиван резултат оставља на лидерској позицији. Спремни и добро расположени крећемо пут Требиња. Свјесни да нас чека одличан противник и тежак испит, обећавамо да ћемо дати све од себе, а вечерас нека побиједи бољи“.

Њих ће са трибина, како је најављено, бодрити и педесетак навијача који ће допутовати у Требиње.

Дерби који је Требиње дуго чекао, почиње у 20 часова, у спортској дворани „Милош Мрдић“.

Р.М.