Пред деби у новој сезони: Кошаркашки клуб „Леотар“ добио нову управу

ТРЕБИЊЕ I Нови предсједник Кошаркашког клуба „Леотар“ је Александар Вујић, а изабран је и управни и надзорни одбор, одлучено је вечерас на изборној скупштини овог клуба.

Из управе клуба подсјећају да компанија „Свислајон“ више није генерални спонзор Kошаркашког клуба „Леотар“ и да ће клуб убудуће, као и сви спортски колективи, дјеловати у оквиру Спортског друштва „Леотар“.

„Формирано је ново руководство чиме ће се омогућити нормално функиционисање овог спортског колектива. Захављујемо се компанији “Свислајон” и њеном предсједнику Родољубу Драшковићу на свему што је учинио за клуб. Изражена је жеља да клуб настави да успјешно ради. Имамо помоћ и подршку Градске управе и бивших играча. Шансу да наступају за први тим имаће домаћи играчи, појачани са неколико играча из околних мјеста. Први тим преузео је Дражен Шегрт и Милан Kомар“, кажу из управе КК „Леотара“.

Од ове године, Кошаркашки клуб „Леотар“ такмичиће се у Првој лиги Републике Српске. У првом колу, Леотар сутра дочекује екипу Братунца.

Из управе клуба очекују и подршку публике и позивају све грађане да дођу и подрже младе снаге, којима је помоћ потребна и са трибина.

Утакмица се игра у Спортској дворани „Милош Мрдић“ са почетком у 19 часова.

 

Радио Требиње