Пријаве до 11. фебруара: БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ТРЕБИЊЕ │ Туристичка организација града Требиња у сарадњи са Туристичком агенцијом „Френд травел“ за све заинтересоване привредне субјекте који обављају туристичку дјелатност организује бесплатан превоз на 41. Међународни сајам туризма – ИФТ 2019, који ће се одржати од 21. до 24. фебруара на Београдском сајму.

„Сви заинтересовани туристички субјекти који се опредијеле за одлазак имаће прилику да своје промотивне материјале и производе бесплатно изложе у оквиру промотивног штанда Туристичке организације, те на тај начин промовишу своју дјелатност, али и само Требиње“, кажу у Туристичкој организацији града Требиња и додају да се позив за бесплатан превоз односи и на представнике медијских кућа које желе да извјештавају са сајма.

Полазак из Требиња је у сриједу, 20. фебруара, у вечерњим часовима, како би учесници могли да присуствују и свечаном отварању сајма, сутрадан у 11:00 часова, док је повратак планиран за суботу, 23. фебруара, у послијеподневним часовима.

Из Туристичке организације позивају заинтересоване за учешће на сајму да се најкасније до 11. фебруара пријаве путем мејла tourist_trebinje@yahoo.com или на број телефона 059/273-410,  како би се на вријеме и што квалитетније припремила презентација.

Радио Требиње