Prijave do 11. februara: BESPLATAN PREVOZ I PREZENTACIJA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

TREBINJE │ Turistička organizacija grada Trebinja u saradnji sa Turističkom agencijom „Frend travel“ za sve zainteresovane privredne subjekte koji obavljaju turističku djelatnost organizuje besplatan prevoz na 41. Međunarodni sajam turizma – IFT 2019, koji će se održati od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu.

„Svi zainteresovani turistički subjekti koji se opredijele za odlazak imaće priliku da svoje promotivne materijale i proizvode besplatno izlože u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije, te na taj način promovišu svoju djelatnost, ali i samo Trebinje“, kažu u Turističkoj organizaciji grada Trebinja i dodaju da se poziv za besplatan prevoz odnosi i na predstavnike medijskih kuća koje žele da izvještavaju sa sajma.

Polazak iz Trebinja je u srijedu, 20. februara, u večernjim časovima, kako bi učesnici mogli da prisustvuju i svečanom otvaranju sajma, sutradan u 11:00 časova, dok je povratak planiran za subotu, 23. februara, u poslijepodnevnim časovima.

Iz Turističke organizacije pozivaju zainteresovane za učešće na sajmu da se najkasnije do 11. februara prijave putem mejla tourist_trebinje@yahoo.com ili na broj telefona 059/273-410,  kako bi se na vrijeme i što kvalitetnije pripremila prezentacija.

Radio Trebinje