Пуцао на полицију

cjb trebinje

БИЛЕЋА │ На билећку полицију синоћ је пуцано из ватреног оружја, приликом покушаја спречавања породичног насиља у једној породици у Билећи, саопштено је данас из ЦЈБ Требиње.

Приликом изласка на лице мјеста, по запримљеној пријави да је дошло до вербалног насиља у породици, полицајци су примијетили да се лице А.Т. удаљава од куће, упућујући пријетње по живот полицајцима, као и члановима његове породице.

Након извјесног времена, лице А.Т. је пуцало из аутоматске пушке у правцу путничког моторног возила иза којег су били полицијски службеници.

На полицијско наређење да одбаци оружје, А.Т. се оглушио и побјегао у шуму. На лице мјеста су одмах изашли и припадници Јединице за подршку Требиње, који су након што се добровољно предало лишили слободе лице А.Т.

„У току је увиђај на лицу мјесту и документовање кривичних дјела: ‘Изазивање опште опасности’, ‘Напад на службено лице у вршењу службене дужности’ и ‘Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материј’ који се стављају на терет овом лицу“, наводи се у саопштењу.

Р.Т.