Рукометаши Леотара сутра дочекују Kозару МП

ТРЕБИЊЕ I Рукометаши „Леотара“ одиграће сутра дерби 13. кола Прве лиге Републике Српске против „Kозаре МП“ из Kозарске Дубице.

Гости су тренутно другопласирана екипа и у Требиње долазе са нескривеним амбицијама, али домаћи рукометаши охрабрени побједом у Борику у прошлом колу вјерују да могу до нових бодова.

„У госте нам долази изузетно квалитетан противник и није случајно да се налазе на другој позицији и уопште читав тај дио Републике Српске традиционално игра квалитетан и допадљив рукомет. Ипак, сигуран сам у квалитет својих момака који су показали и против Борца да се изузетно квалитетно радило на паузи те да као тим могу савладати било коју екипу у првенству. Не бих индивидуално истицао никога јер је рукомет тимски спорт и једино тим побјеђује. Надам се да ћемо у суботу имати и подршку са трибина која ће нам дати додатну енергију и мотив да се покажемо у што бољем свјетлу и остваримо побједу“, рекао нам је Милан Симоновић, шеф струке РK „Леотар“, иначе члан златне генерације шабачке Металопластике.

Дерби је заказан за сутра са почетком у 19:30 на паркету СД „Милош Мрдић“ у Требињу. Улаз је бесплатан.

Радио Требиње