Rukometaši Leotara sutra dočekuju Kozaru MP

TREBINJE I Rukometaši „Leotara“ odigraće sutra derbi 13. kola Prve lige Republike Srpske protiv „Kozare MP“ iz Kozarske Dubice.

Gosti su trenutno drugoplasirana ekipa i u Trebinje dolaze sa neskrivenim ambicijama, ali domaći rukometaši ohrabreni pobjedom u Boriku u prošlom kolu vjeruju da mogu do novih bodova.

„U goste nam dolazi izuzetno kvalitetan protivnik i nije slučajno da se nalaze na drugoj poziciji i uopšte čitav taj dio Republike Srpske tradicionalno igra kvalitetan i dopadljiv rukomet. Ipak, siguran sam u kvalitet svojih momaka koji su pokazali i protiv Borca da se izuzetno kvalitetno radilo na pauzi te da kao tim mogu savladati bilo koju ekipu u prvenstvu. Ne bih individualno isticao nikoga jer je rukomet timski sport i jedino tim pobjeđuje. Nadam se da ćemo u subotu imati i podršku sa tribina koja će nam dati dodatnu energiju i motiv da se pokažemo u što boljem svjetlu i ostvarimo pobjedu“, rekao nam je Milan Simonović, šef struke RK „Leotar“, inače član zlatne generacije šabačke Metaloplastike.

Derbi je zakazan za sutra sa početkom u 19:30 na parketu SD „Miloš Mrdić“ u Trebinju. Ulaz je besplatan.

Radio Trebinje