Шерон Стоун жели да дође у Србију

380373_1

БЕОГРАД │ Модна ревија Мелине Џиновић 14. априла у Београду. Сви се чуде зашто креације не продајем у Америци.

После успешне ревије на „Фешн вику“ у Мајамију средином марта, Мелина Џиновић представиће нову колекцију за пролеће/лето 14. априла у „Белекспо центру“. Како сазнајемо, холивудска звезда шерон Стоун, која носи моделе српске креаторке, изразила је велику жељу да посети Београд. Али, будући да би њен долазак много коштао организаторе ревије, вероватно ћемо славну глумицу у српској престоници видети другом приликом. Мелина која је облачила и Џенифер Лопез и Софију Вергару, истиче да је већ остварила свој највећи сан.

„Да ме је неко пре неколико месеци питао кога бих желела да видим у својим моделима, рекла бих баш њих три – шерон, Џеј Ло и Софију“, рекла нам је Мелина.

Наравно да бих волела да мој бренд „Хамел“ успе и на америчком тржишту, али сам задовољна досадашњим резултатима. Не желим да ми породица трпи због каријере. Многима је у Мајамију било потпуно невероватно зашто и даље базирам производњу и продају у Србији.

Мелина је са породицом провела месец дана у Америци. Организовала је ревију и одмарала се, док је њен супруг Харис имао турнеју.

Новости