Северну Кореју ће снаћи ватра и бес ако буду претили САД

ВАШИНГТОН │ Амерички председник Доналд Трамп је изјавио да ће се Северна Кореја „суочити са ватром и бесом какве свет још није видео“ ако поново буде запретила Сједињеним Америчким Државама

Амерички председник Доналд Трамп данас је изјавио да ће се Северна Кореја „суочити са ватром и бесом какве свет још није видео“ ако поново буде запретила Сједињеним Америчким Државама.

„Северној Кореји би најбоље било да више не прети САД. Снаћи ће их ватра и бес какве свет још није видео“, казао је Трамп новинарима у свом голф клубу у Бедминстеру у Њу Џерсију, преноси Ројтерс.

Амерички председник Доналд Трамп похвалио је раније данас друге земље света због бављења проблемом ракетног програма Северне Кореје, само неколико дана након што је Савет безбедности Уједињених нација увео нове санкције Пјонгјангу због два тестирања интерконтиненталне балистичке ракете у јулу.

„После доста година неуспеха, државе света се удружују како би коначно решиле опасност коју представља Северна Кореја. Морамо бити оштри и одлучни“, написао је Трамп на свом налогу на Твитеру, а преноси агенција Ројтерс.

Агенције