Škola odbojke Trebišnjica obilježila prvu godinu rada

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TREBINJE | Druženjem odbojkaša i odbojkašica svih generacija i revijalnim mečevima, danas je Škola odbojke Trebišnjica obilježila prvu godinu rada.
Za tu godinu rada stvorena je kvalitetna baza i oformljena ekipa koja će, kako rekoše u klubu naredne godine već početi a se takmiči.
Prepuno mi je srce kada vidim brojne odbjkaše svih generacija, predstavnike grada, bivše odbojkaše-veterane, naše druge iz odbojkaškog kluba Leotar. Ubjeđen sam da je Trebinje grad odbojke, a siguran sam da će potvrdda ovih riječi doći polovinom avhusta kada povodom krsne slave Trebinja organizujemo Prvi međunarodni turnir u odbojci naplaži uz pokroviteljstvo grada. U najavi je da će biti pravi spektakl“, rekao je Bojan Novokmet jedan od trenera u klubu ali i dvije godine za redom najbolji odbojkaš RS.
Prisutne je pozdravio načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević i istakao da grad Trebinje ne žali da pomogne mladim sportistima i sportskim kolektivima koji u potpunosti i u najljepšem svijetlu afirmišu svoj grad Trebinje.
Dan odbojke uveličali su i ponajbolji odbojkaši RS, među njima su bili Rašo Janjić odbojkaš Jedinstva iz Brčkog, Andrija Divljan član Mladosti, Vito Tufegdžić iz gatačke Mladosti ali i mnogi drugi koji su odigrali revijalni meč seniora.
Lijep dan za odbojku u Trebinju i nagovještaj da će ovaj sport u Trebinju biti sve popularniji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

R.M.