Снагу Српске показаће окупљање око њеног рођендана

Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ће снагу Републике Српске показати окупљање грађана око датума њеног рођења и истакао да је 9. јануара важно свијету послати слику о Републици која се воли.

„Веома је важно да на обиљежавање Дана Републике дођу и Бањалучани и грађани из цијеле Републике Српске и сви Срби у близини да будемо заједно. Долазак грађана јесте оно што ће учинити тај дан значајним. Окупљање ће показати нашу снагу. Дан Републике је дан свих људи који овдје живе“, рекао је Додик за АТВ.

Он је нагласио да је посебно важно да на прославу Дана Републике изађу Бањалучани да би о свом граду послали другачију слику од оне из претходних дана.

„То ће бити мјера односа Бањалучана према Бањалуци који воле овај град и који га доживљавају свим срцем и душом“, истакао је Додик.

Наводећи да је поносан на народ којем припада и на његове вриједности, предсједавајући Предсједништва БиХ честитао је свим Србима и Дан Републике и предстојећи Божић, са жељом да прославе интегрисани, у здрављу, срећи и љубави.

Додик је истакао значај Божића који окупља људе у љубави и пожелио да тај празник буде вјесник све среће коју човјек може да има.

СРНА