Snajperista: Gledao sam ih kako voze dobra kola, a ja nemam ni posao

hro-snajperista

NOVI SAD | Miloš Marić (30) zbog koga je strahovao cijeli Petrovaradin na saslušanju je priznao da je u kuće svojih komšija pucao jer je bio ljubomoran na njihov lagodan život.
U Višem tužilaštvu u toku je saslušanje Miloša Marića, koji je uhapšen u petak, zbog sumnje da je pucao na nekoliko kuća i automobila u Petrovaradinu.
Kako nezvanično sazanje Blic Marić je pucao na okolne kuće jer je bio ljubomoran na komšije koje su živjele lagodnije od njega.
„Gledao sam komšijske kuće i kako voze dobra kola i imaju sve što im je potrebno, a ja nemam običan posao“, rekao je Marić.
Nezvanično se saznaje i to da ljude na čije kuće je pucao nije poznavao.
Marić uhapšen je u svom domu na Bukovačkom putu 47. On se sumnjiči da je ispalio više hitaca u kuće u ovom naselju.
Policija je u njegovom stanu i drugim prostorijama koje koristi pronašla automatsku pušku, pištolj „tetejac“, dve bombe, municiju različitog kalibra, detonatorsku kapislu i sporogoreći štapin.
Miloš Marić je prvo postao sumnjiv upravo komšiji Borislavu Maksiću. Po njegovom pozivu policija je pretresla dom osumnjičenog, udaljen svega 200 metara. Maksić kaže da ga ranije nije viđao, ali da mu je postalo sumnjivo što se poslednjih dana šetao oko njegove kuće i više puta je hladnokrvno prolazio pored policije.
Nezavisne novine
Foto: Večernje novosti