СНСД: Желимо кампању без свађа и блата, ми имамо шта да кажемо грађанима

ТРЕБИЊЕ │ Лијепљењем првог плаката са слоганома „Под заставом Српске, за јединство Српске“, кампању за опште изборе данас је почео и требињски Савез независних социјалдемократа.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину РС у изборној јединици 9 Лука Петровић је рекао да први плакат се лијепи у миру, достојанствено, сложно.

Он се захвалио активистима странке и додао да већ прво лијепљење плаката показује енергију и снагу.

„Порука требињског СНСД је да хоћемо нормалну кампању, да приђемо људима, нећемо свађу и прављење блата ни по коме, јер радимо свој посао и имамо шта да кажемо Требињцима. Сигуран сам да ће они одговорити својим гласовима за СНСД“, навео је Петровић.

Он је додао да је право лице СНСД да жели добро Требињу, добру комуникацију са Бањалуком и да желе да у Сарајеву буду људи који ће помоћи Републици Српкој и који неће спријечавати пројекте и новце за Српску.

„Након избора, осим локалне и републичке, имаћемо и власт у БиХ и то нам даје вољу, да Република Српска буде снажнија, већа, боља за све грађане“, поручио је Петровић и позвао грађане да учествују у свим активностима СНСД у кампањи за опште изборе.

Кандидат за Народну скупштину РС из изборне јединице 9 Валерија Лакић је истакла да југ Српске креће у велику побједу под заставом Српске, за јединство Српске, бољи живот и заједништво и без икаквих проблема у изборној кампањи.

„Желимо мир и слободу у Републици Српској“, поручила је она.

Д.Ч.