Социјалисти даривали васкршња јаја

sp

ТРЕБИЊЕ │ Градски одбор Социјалистичке партије Требиње данас је поводом васкршњих празника провео акцију даривања васкршњих јаја грађанима Требиња и гостима града, саопштено је данас из Социјалистичке партије.

„У оквиру ових активности делегација ГО СП Требиње је посјетила Меџлис Исламске заједнице у Требињу и том приликом ефендији Мустафићу даривала васкршња јаја као знак пажње и добронамјере у циљу остваривања што бољих сусједских и међуљудских односа између свих становника нашег града. Такође, истом приликом чланови Градског одбора посјетили су требињског жупника дон Анта Лубурића, те тако са своје стране изразили добру вољу и жељу да у нашем граду и шире завлада дух толеранције и разумијевања“, наведено је у саопштењу Градског одбора Социјалистичке партије Требиње.

sp2

Социјалисти  својим члановима, симпатитерима и грађанима Требиња честитају предстојеће васкршње празнике, као и 1. мај, Међународни празник рада, који ће Социјалистичка партија, како је наведено, обиљежити посјетом дугогодишњем акцијашу и вишеструком ударнику Хасу Никонтовићу и његовој супрузи Љиљани.

„Том приликом породици Никонтовић биће уручен и скроман поклон, на тај начин цијенећи његов самопријегор и допринос у стварању и очувању правих људских и животних вриједности“, кажу у Социјалистичкој партији.

Радио Требиње