Socijalisti darivali vaskršnja jaja

sp

TREBINJE │ Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje danas je povodom vaskršnjih praznika proveo akciju darivanja vaskršnjih jaja građanima Trebinja i gostima grada, saopšteno je danas iz Socijalističke partije.

„U okviru ovih aktivnosti delegacija GO SP Trebinje je posjetila Medžlis Islamske zajednice u Trebinju i tom prilikom efendiji Mustafiću darivala vaskršnja jaja kao znak pažnje i dobronamjere u cilju ostvarivanja što boljih susjedskih i međuljudskih odnosa između svih stanovnika našeg grada. Takođe, istom prilikom članovi Gradskog odbora posjetili su trebinjskog župnika don Anta Luburića, te tako sa svoje strane izrazili dobru volju i želju da u našem gradu i šire zavlada duh tolerancije i razumijevanja“, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje.

sp2

Socijalisti  svojim članovima, simpatiterima i građanima Trebinja čestitaju predstojeće vaskršnje praznike, kao i 1. maj, Međunarodni praznik rada, koji će Socijalistička partija, kako je navedeno, obilježiti posjetom dugogodišnjem akcijašu i višestrukom udarniku Hasu Nikontoviću i njegovoj supruzi Ljiljani.

„Tom prilikom porodici Nikontović biće uručen i skroman poklon, na taj način cijeneći njegov samoprijegor i doprinos u stvaranju i očuvanju pravih ljudskih i životnih vrijednosti“, kažu u Socijalističkoj partiji.

Radio Trebinje