SP: Glasajte za Trebinjce i socijalističke ideale

news-2014-avgust-socijalisticka_partija_velika_847865385

Saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje:

Svojim radom, trudom i zalaganjem u prethodnom periodu, te promocijom solidarnosti, altruizma, humanosti i jednakosti, kao načela Socijalističke partije, izborili smo se da Trebinje poslije dužeg vremena dobije priliku da jednu autentično ljevičarsku stranku postavi  u centar svoje političke scene.

Naši aduti su rad, kultura, mladost i odgovornost. U uzavreloj i polarizovanoj političkoj situaciji, nastojimo da budemo kohezivni faktor koji spaja i okuplja, koji nikada nije isključiv ni samozaljubljen.

Ne vrijeđamo niti nipodaštavamo svoje političke suparnike, već smo izgradili jedinstven i u narodu prepoznatljiv javni diskurs koji odiše kulturom dijaloga.

Svi socijalisti, od Rada Runjevca do Rajka Ćapina, su u prvom redu Trebinjci a tek potom se svrstavamo u ideološke i druge okvire, i zato ćemo se beskompromisno boriti za čovjeka i svoj grad, kako u odborničkim klupama, tako i na svim drugim poprištima političke borbe.

Zato, pozivamo sve sugrađane da svoje povjerenje ukažu Socijalističkoj partiji i našim mahom mladim i sposobnim ljudima sa kvalitetnim fakultetskim diplomama i željom i znanjem da naš grad pokrenu naprijed.

Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje