У Требиње данас стижу дјеца са Косова и Метохије

  

ТРЕБИЊЕ │ У оквиру пројекта „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“, који организује хуманитарно удружење „Одбор за помоћ Косову и Метохији“, из Бања Луке, Град Требиње ће и ове године угостити педесеторо дјеце, ученика основних школа у Звечану, који ће бити смјештени код својих вршњака, ученика требињских основних школа, у периоду од 16.06. до 23.06. 2018. године.

Изражавајући солидарност  са нашим народом на Косову и Метохији, и разумијевајући сву тежину свакодневнице коју живе, Град Требиње се са задовољством придружио овом пројекту, чији је циљ да се дјеци, као најрањивијим међу нама, омогући да, упознавањем нове средине, дружењем са својим вршњацима, игром и разонодом, обогате свој живот новим искуствима и новим пријатељствима, те да, у пуном смислу ријечи, осјете овај град као свој.

Долазак ученика и наставника из Звечана очекује се у суботу, 16.06.2018. године, око 18,00 часова, а дочек ће бити организован на платоу испред  Дома ученика, у Требињу. Градска управа Града Требиња је припремила програм боравка, којим је предвиђено упознавање са свим знаменитостима и осталим љепотама нашег града.

Град Требиње