Šta omiljena boja ruža za usne govori o vama

20150421145139_301038
Mnoge od vas ruževe mijenjaju često, zavisi o prigodi i raspoloženju, ali svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvijek biti vjerna.
Možda misliš da tvoj omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje stoji tvome licu, ali on mnogo govori i o tvojoj ličnosti.

Crveni ruž
Crveni ruž znak je moći i snage, a žena koja ga bira gotovo svakodnevno samopouzdana je i zna šta želi.
Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama znaju biti oštre i hladne.

Svijetloružičasti ruž
Žene koje najčešće biraju svijetloroze ruževe zaigrane su djevojčice koje vole isticati svoju romantičnu stranu.
Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smjelo, i vole kada ih se smatra slatkima i nježnima.

Ruž boje mesa
Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju što im dobro stoji i ne žele pretjerivati sa eksperimentima. Praktične su i organizovane i ne vole gubiti dragocjeno vrijeme na bespotrebne stvari, piše Avaz.

Ruž boje fuksije
Vesele i vedre cure često s veseljem biraju ruž boje fuksije koji odlično naglašava njihovu iskričavu ličnost. Vole biti u trendu i dobivati komplimente na temelju izgleda.

Smeđi ruž
Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

Tamnocrveni ruž
Tamnocrveni ruž za svaki dan zaista je hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

Narandžasti ruž
Vedra boja za vedre cure. Žene koje naginju narančastim ruževima vole sitnicama unijeti vedrinu u svaki dan. Duhovite su i optimistične i vole eksperimentirati.

Ljubičasti ruž
Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. Ipak, nosiš li ga svaki dan, možda malo previše pratiš trendove i žudiš za time da uvijek izgledaš pomodno.