Стефановић: Очекујем брзо хапшење осумњичених за напад у Поточарима

nebojsa-stefanovic_660x330
БЕОГРАД – Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изразио је очекивање да ће тужилаштво и полиија БиХ предузети све да ухапсе осумњичене за покушај убиства премијера Александра Вучића у Поточарима.
„Очекујем да ће бити учињено брзо и да ће се показати ефикасност и да ће сви они које смо очима видели да су покушали линч на нашег премијера одговарати врло брзо“, рекао је Стефановић на конференцији за новинаре.
Како је навео Тужилаштво БиХ води истрагу и сачекаћмо њене резултате, рекао је Стефановић и додао да је МУП у сталном контакту с министрима безбједности БиХ Драганом Мектићем и министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем.
Стефановић наводи са је МУП Србије учинио све што је могао у сарадњи са БиХ и РС и да ће изаћи у сусрет у свему што се од МУП-а Србије буде тражило, а може бити од помоћи.
„Чекаћемо резултате истраге“, рекао је Стефановић, наводећи да надлежни органи Србије немају истражне могућности у случају покушаја убиства Вучића у Поточарима 11. јула на обиљежавању 20. годишњице злочина у Сребреници.
Агенције