Сутра сједница Скупштине града

skupstina grada februar2

ТРЕБИЊЕ │ Скупштина града Требиња требало би сутра да донесе одлуку о утврђивању нацрта зонинг плана „Града сунца“ у Држанској гори, инвеститора Родољуба Драшковића.

Како је на синоћњој трибини у Засаду најавио градоначелник Требиња Славко Вучуревић, одборници би сутра требало да донесу и одлуку о продају земље на Зупцима власнику концерна „Свислајон“, који на том подручју планира изградњу аеродрома.

На дневном реду засједања су и приједлози одлука о критеријумима за бодовање и рангирање капиталних пројеката, утврђивању нацрта и усвајању измјена регулационих планова „Засад поље“ и „Сјеверни логор“.

Скупштина ће разматрати и извјештај о реализацији Програма развоја спорта за 2015. и донијети програм рада Цивилне заштите за 2016. годину.

На дневном реду биће и извјештај о раду Правобранилаштва РС – сједишта замјеника у Требињу, те информација о стању јавног реда и мира, криминалитета и безбједности саобраћаја на подручју Требиња за посљедњих пет мјесеци.

Одборници ће размотрити и информацију о реализацији пројеката енергетског сектора на подручју града Требиња.

На почетку засједања требало би да буду верификовани мандати новим одборницима Скупштине града, те положене свечане заклетве.

Сједница почиње у 10 часова, уз директан пренос на таласима Радио Требиња.

Радио Требиње