Svi zahtjevi Robija Vilijamsa: Evo šta slavni pjevač traži da mu se obezbjedi pred koncert

594125_robi-vilijams-02foto-reuters_f

Robi Vilijams putuje sa trupom koja broji više od 100 članova. Pored benda i tehničkog osoblja tu je i 6 telohranitelja. Takođe, pevač nigde ne ide bez svog ličnog frizera, masera i 6 kuvara

Koncert decenije muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robija Vilijamsa stiže u Srbiju, a održaće se 7. juna na Ušću.

„Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robi najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu.

Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu.

Ono što uvek prati ovako velike zvezde je njihova takozvana rajder lista – sve ono što smatraju da je potrebno da im organizatori obezbede. Još uvek se ne zna kakvu je rajder listu poslao u Srbiju ali ako je sudeći prema zahtevima koje je uputio pred koncert u Minsku onda možemo reći da Vilijams ima zanimljive želje.

Naime, kako prenosi The Minsk Herald Robi će imati koncert 15. aprila u glavnom gradu Belorusije a rajder lista je uveliko objavljena. Robi Vilijams putuje sa trupom koja broji više od 100 članova. Pored benda i tehničkog osoblja tu je i 6 telohranitelja. Takođe, muzičar nigde ne ide bez svog ličnog frizera, masera i 6 kuvara koji će se pobrinuti da cela ekipa ne ostane gladna.

Ovaj slavni pop pevač tražio je 3 garderobe i to samo za sebe, ali i još 6 za članove ekipe. Pored toga Robi je zahtevao i 5 kancelarija. Svaka garderoba mora da bude opremljena ogledalima – ona u kojima može da se ceo ogleda kao i ona koja će stajati na stolovima. Sva ogledala moraju da imaju posebno osvetljenje.

Jedna garderoba je rezervisana za Pitera Vilijamsa, Robijevog oca, koji nastupa na svakom njegovom koncertu kao prateći vokal. U rajder listi pevač je naveo da želi i 280 peškira, sredstva za gašenje požara i 4 različite britanske novine.

Robijevi kuvari su zahtevali da im se dostave i sledeće namirnice: 16 litara mleka, kilo pečurki, kilo paradajza, 48 jaja i 24 krofni. Međutim, ovo nije sve. Pevač je tražio frižider i 50 kilograma leda. Prema njegovoj želji 20 kilograma će biti doneto noć pred koncert dok će preostalih 30 kilograma biti doneto tačno u podne na dan koncerta. Ono što je možda najinteresantnije Robi je tražio da iza scene ima 30 kauča.
Blic