ТО Требиња на београдском „Међународном сајму туризма“

ТРЕБИЊЕ │ Туристичка организација Града Требиња представиће комплетну туристичку понуду на „40. Међународном сајму туризма ИФТ 2018.“, који у четвртак, 22. фебруара почиње у Београду.

Током три сајамска дана, представници требињске Туристичке организације имаће сопствени штанд, на врло атрактивној и фреквентној локацији.

Марко Радић, директор Туристичке организације за Радио Требиње каже да очекују рекордан број посјетилаца.

„Туристичка организација ће наступити самостално, на 36 м² изложбеног простора, тако да позивамо, овом приликом, све заинтересоване да дођу и посјете штанд Требиња у Београду. Имаћемо четири инфо-пулта и двије стаклене витрине, гдје је планирано да се уз промотивни материјал туристичких субјеката, изложе препознатљиви и аутентични херцеговачки производи као што су: вино, мед, смокве, љековито биље, сувенири и различити производи кућне радиности. Спремили смо се и надамо се да ће бити успјешно“, наводи Радић.

Он ће одржати и презентацију „Интегрисаног туристичког производа“ неколико херцеговачких градова.

„За разлику од претходних година ове ћемо имати и активну презентацију заједничке туристичке понуде Невесиња, Гацка, Билеће, Љубиња и Требиња у једном интегрисаном производу и јединственој понуди. Дакле, све оно што спада у туристичку понуду поменутих градова, од вјерског, културног туризма, авантуризма, вјерског туризма. Очекујемо велики одзив агенција, тур-оператера, медијских кућа гдје ћемо моћи на лицу мјеста договорити сарадњу за наредни период и туристичку сезону“, додаје Марко Радић.

На овом највећем сајму у региону, који ће трајати до недјеље, 25. фебруара, биће прецизирано ко ће од агенција и туристичких организација посјетити Гастро сајам, који ће бити одржан у Требињу, средином априла, по узору на сајам, који је недавно био на Јахорини.

Д.Р.