Требињци убједљиви против Котор Вароши

ТРЕБИЊЕ │ Рукометаши „Леотара“ побиједили су вечерас на свом паркету екипу „Котор Вароши“ резултатом 35:23, у заосталој утакмици 3. кола Прве мушке рукометне лиге Републике Српске.

У посљедњој утакмици јесењег дијела првенства Требињце су до убједљивог тријумфа предводили Нинковић за 7, Комненовић са 6, те Табаковић и Капор са по четири постигнута гола, а велике заслуге припале су и голману домаћих Савовићу, који је убиљежио чак 16 одбрана.

Милан Симоновић, шеф стручног штаба „Леотара“, задовољан приказаном игром, посебно залагањем својих изабраника.

„Доста трчања и енергије је било на паркету и то је оно што волим да видим. С друге стране, опет стара бољка –  дисциплина у игри и техничке грешке, што ја разумијем, јер то су млади играчи који имају толику жељу да емоцију нису увијек у стању да исконтролишу. На томе ћемо радити и вјерујем како утакмице буду одмицале – биће сигурнији, поправљаће и реализацију“, истиче он.

Меч је имао и хуманитарни карактер јер ће одлуком управе требињског рукометног клуба комплетан приход од улазница бити уручен као помоћ у лијечењу нашем суграђанину Данијелу Пудару-Џаји.

Требињци јесењу полусезону завршавају шестопласирани на прволигашкој табели – са скором од шест побједа и пет пораза.

Р.С.