Требиње се опрашта од Небојше Глоговца: Отворена књига жалости

ТРЕБИЊЕ │ У сали Скупштине града у Требињу отворена је књига жалости поводом смрти Небојше Глоговца, у коју ће поруке опроштаја од великог глумца, рођеног Требињца, наши суграђани моћи да упишу данас до 16 часова.

Књига жалости ће сутра бити у отворена у биоскопској сали Културног центра од 12 до 19, а у понедјељак од 8 до 14 часова.

У понедјељак, у 10 часова, у биоскопу Културног центра биће приређен и пригодан комеморативни програм са пројекцијом филма о Небојши Глоговцу.

„На овај начин желимо достојно да се опростимо од човјека који је поносно носио име Требиња и Херцеговине, а међу посљедњим његовим порукама била је и жеља да свој живот посвети Требињу и да би најрадије живио у нашем граду. Знамо сви да се поносио Херцеговином, својим поријеклом, да је много лијепих порука оставио Требињцима и Херцеговцима“, рекао је новинарима градоначелник Требиња Лука Петровић, који се данас први уписао у књигу жалости.

Небојша Глоговац рођен је 1969. у Требињу, гдје је живио првих шест година живота, а завичају се често враћао посљедњих година, приватно и професионалним ангажманом на филмовима који су снимани у Требињу и Херцеговини.

Р.С.