Требиње се представља у Москви

ТРЕБИЊЕ │ Туристичка организација Града Требиња представља цјелокупну туристичку понуду  нашег града на „26. Међународном сајму туризма“, који се до 14. марта одржава у Москви.

Требиње је једини град из РС који директно учествује на једној од најпрестижнијих туристичкој смотри, у оквиру промотивног штанда Туристичке организације РС (ТОРС), уз Етно село „Станишић“ и Бању „Врућица“.

Туристичка понуда нашег града представљена је на промотивном материјалу на руском језику, што наилази на посебно одушевљење и прихваћеност великог броја посјетилаца сајма, али и медија, туристичке привреде и стручне јавности Русије, истичу из Туристичке организације Града Требиња.

Додају да је у оквиру програма представљања Републике Српске на овом сајму данас реализована специјализована презентација туристичке понуде Требиња, за циљану публику – у коју спадају представници туристичких агенција, тур-оператера, организатора путовања, струковних удружења, туристичке индустрије, медијских кућа из Русије и осталих заинтересованих земаља.

Радио Требиње