Требињски социјалисти о посјети предсједника Ђокића

sp1

ТРЕБИЊЕ │ Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић боравио је јуче у посјети Градском одбору Социјалистичке партије Требиње и том приликом свечано отворио нове страначке просторије, истичу у саопштењу за јавност из Градског одбора СП Требиње.

„Овом догађају су присуствовали и многи други руководећи људи Социјалистичке партије регије Требиње, другови Момчило Вукотић, Драган Савић, Максим Скоко, Огњен Куљић, Слободан Чомић, као и друг Слијепчевић, повјереник Социјалистичке партије за општину Берковићи. Предсједник Градског одбора СП Требиње Рајко Ћапин упозано је предсједника са масовним приливом чланства и реактивирањем старих чланова, те са новим обликом рада у партији кроз секције (Секција пензионера, Секција добровољних давалаца крви, Секција волонтера, Еколошка секција, Спортска секција), те са низом спроведених и планираних акција. Са своје стране, предсједник Петар Ђокић похвалио је ново руководство требињских социјалиста на челу са предсједником Рајком Ћапином и изразио одушевљење степеном организованости рада ове локалне партијске организације, нагласивши притом да су избор и повјерење које је указано поменутом руководству били пун погодак за Социјалистичку партију у цјелини“, наведено се у саопштењу Градског одбора Социјалистичке партије Требиње и додаје да су предсједник ове странке Петар Ђокић и предсједник требињског ГО Рајко Ћапин јуче посјетили и дом наших суграђана Милисава Грађића и његове супруге Радмила, родитеља два погинула борца.

Социјалисти у саопштењу додају да су се данас одазвали позиву Руског културног центра и учествовали у акцији чишћења и сређивања Споменика борцима палим у борби против фашизма 1941-1945.

sp2

„У оквиру наведених активности чланови Градског одбора  и Актива младих су на своју иницијативу обишли гробно мјесто страдалника са Придворачке јаме на Градском гробљу и том приликом је спроведена акција уређења и чишћења спомен-костурнице и припадајућег околиша. Такође, Актив младих ГО Социјалистичке партије Требиње поклонио је Народној библиотеци у Требињу два нова комплета књига, као  и више од стотину других наслова, на који начин је обиљежен 23. април, Међународни дан књиге“, наводи се у данашњем саопштењу из Социјалистичке партије.

Радио Требиње