Требињско велико срце: 47 ЕКИПА игра за Џају

soccer-5

ТРЕБИЊЕ  │ На хуманитарни турнир у малом фудбалу – за помоћ лијечењу Данијела Пудара Џаје, који сутра почиње на игралишту испред зграде мјесне заједнице у насељу Хрупјела – пријавило се чак 47 екипа, сазнаје Радио Требиње у организацији.

Међу онима који су уплатом котизације у износу од 50 КМ – жељели да помогну лијечење нашег суграђанина Данијела Пудара – је и шест екипа дјечака, који ће играти разигравање за пласман на турнир, а посебан куриозитет је, кажу у организацији, пријава и једне женске екипе, која је жељела да подржи акцију, а вјероватно неће изаћи на терен.

Акцији се прикључило и троје требињских фудбалских судија, који ће волонтерски судити утакмице турнира.

„За вријеме турнира на игралишту ће бити и кутије у које ће и гледаоци моћи да оставе своје прилоге за Џајино лијечење“, каже за Радио Требиње Јанко Вујовић, из организације.

Он додаје да турнир почиње сутра од 17 часова, да ће се играти по систему елиминације, те да ће због великог броја учесника утакмице трајати по 15 минута. Финале је у недјељу, 10. јула, од 20 часова.

Турнир у Хрупјелима једна је у низу организованих акција помоћи нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји, који је након несреће остао парализован и потребна су му значајна средства за лијечење и рехабилитацију.

Р.С.