У кругу РиТЕ Гацко пронађена опојна дрога

ГАЦКО │ Из Полицијске управе Требиње данас је саопштено да је гатачка полиција, 27. јула у вечерњим часовима, дошла до оперативних сазнања да се кругу Рудника и Термоелектране Гацко налази одређена количина наркотичких средства.

Изласком на лице мјеста полицијски службеници су утврдили да су припадници Министарства безбједности БиХ заједно са припадницима Државне агенције за истраге и заштиту БиХ у котлу РиТЕ Гацко, у јутарњим часовима, извршили уништавање велике количине наркотичких средстава. На лицу мјеста радњом увиђаја изузето је: двије најлонске кесице укупне тежине 89,9 грама опојне дроге сканк, два грама опојне дроге хероин и бијели грумен који својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин тежине 255 грама“, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

О случају је, како се наводи у саопштењу, обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу, које је „наложило да се предузму све мјере и радње с циљем утврђивања елемената кривичне одговорности и докуметовања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога“.

Радио Требиње