У мјесној заједници Зови До постављена улична расвјета

НЕВЕСИЊЕ I У мјесној заједници Зови До  прије неколико дана постављена је улична расвјета, што је још једна у низу вриједних инвестиција са којом се може похвалити овај дио невесињске општине.

Уз саобраћајницу која пролази поред подручне основне школе, објекта поште и спортског терена постављени су стубови са расвјетом што је био један од захтјева мјештана. Након повећане фреквенције возила на енергетском путу Зови До – Дивин освјетљавање мјесног средишта допринијеће повећању безбједности саобраћаја .

Предсједник МЗ Зови До Бојан Зечевић захвалност  за препород овог краја дугује Влади Републике Српске и народном посланику Илији Таминџији који је обезбиједио средства за расвјету, али и многе дуге пројекте.

− За наредни период планирамо уређење и опремање спортског терена, постављање ограде, реконструкцију дотрајалих објеката и још низ инвестиција −најавио је Зечевић.

Он је нагласио да  Зови До полако улази у ред напредних заједница са обезбијеђеним условима за опстанак становника и развој села.

Подсјећамо, од почетка радова на пројекту ХЕ „Дабар“ овај крај је добио воду, расвјету и оптички кабл, а више километара путева је асфалтирано. Поред тога, доста људи је запослено на радовима који се изводе у оквиру пројекта „Горњи хоризонти“.

Радио Невесиње