У недјељу фитнес дан на Тргу слободе

ТРЕБИЊЕ │ У организацији Туристичке организације Града Требиња и компаније „Протеини. си“ у недјељу ће у нашем граду бити одржано спортско – туристичко дешавање „Фитнес дан“.

Према ријечима Марка Радића, директора требињске туристичке организације, у питању је вјежбање на отвореном и стручно предавање професионалних инструктора фитнеса и предавача, познатих стручњака из „Савеза за рекреацију и фитнес Војводине“ и „Сити фитнес“ -а.

„Позивамо грађане Требиња као и све туристе да се придруже овом дешавању. Имаће могућност проћи програме вјежбања инструкторке Лејле Шебић, стручњака из  Сити фитнеса и Савеза за рекреацију и фитнес Војводине од десет часова на Тргу слободе.“, каже Радић и истиче да ће истог дана у хотелу „Централ парк“ од 12 часова и 30 минута стручно предавање на тему „Основе исхране, суплементације и тренинга за хипертрофију“ одржати професор Немања Миловић.

„Позвали смо све фитнес центре у граду да нам се придруже, младе, старије, да сви заједно тренирамо, а онда да присуствују и предавању, како би добили корисне информације које су корисне за здравље. Ово је све у циљу промоције здравог живота али и ми у Туристичкој организацији желимо да проширимо и донесемо у град нека дешавања којих није било раније.“, закључио је Радић.

С.П.