U nedjelju fitnes dan na Trgu slobode

TREBINJE │ U organizaciji Turističke organizacije Grada Trebinja i kompanije „Proteini. si“ u nedjelju će u našem gradu biti održano sportsko – turističko dešavanje „Fitnes dan“.

Prema riječima Marka Radića, direktora trebinjske turističke organizacije, u pitanju je vježbanje na otvorenom i stručno predavanje profesionalnih instruktora fitnesa i predavača, poznatih stručnjaka iz „Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine“ i „Siti fitnes“ -a.

„Pozivamo građane Trebinja kao i sve turiste da se pridruže ovom dešavanju. Imaće mogućnost proći programe vježbanja instruktorke Lejle Šebić, stručnjaka iz  Siti fitnesa i Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine od deset časova na Trgu slobode.“, kaže Radić i ističe da će istog dana u hotelu „Central park“ od 12 časova i 30 minuta stručno predavanje na temu „Osnove ishrane, suplementacije i treninga za hipertrofiju“ održati profesor Nemanja Milović.

„Pozvali smo sve fitnes centre u gradu da nam se pridruže, mlade, starije, da svi zajedno treniramo, a onda da prisustvuju i predavanju, kako bi dobili korisne informacije koje su korisne za zdravlje. Ovo je sve u cilju promocije zdravog života ali i mi u Turističkoj organizaciji želimo da proširimo i donesemo u grad neka dešavanja kojih nije bilo ranije.“, zaključio je Radić.

S.P.