Aktuelno

U okviru 50. PRAZNIKA MIMOZE u Herceg Novom 8. februara KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA

Ovogodišnji jubilarni Praznik mimoze, 50. po redu, otvoren je 2. februara Feštom od mimoze, ribe i vina, kojoj je prisustvovalo između 15 i 20 hiljada ljudi iz svih krajeva svijeta.

Nažalost, koncert Zdravka Čolića, zbog loših vremenskih uslova – crvenog meteo alarma, te nakon konsultacija sa samim izvođačem odložen je i umjesto u predviđenom terminu 1. februara održaće se 8. februara, sa početkom od 21 čas, na platou ispred hotela „Igalo“.

Pomjeranje termina koncerta iz razloga bezbjednosti sigurno neće biti razlog da svi koji su i planirali ne odu da uživaju u hitovima najveće muzičke zvijezde regiona i prisustvuju muzičkom spektaklu.

Ove godine Praznik mimoze u čast 50 godina traje 50 dana.

Za to vrijeme posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu sačinjenom od kulturinih, umjetničkih, sportskih i gastro programa.

Najzanimljiviji su svakako maskenbali za odrasle, na kojima će nastupati OK bend, Frajle, Dženan Lončarević i Indira Forza.

Zatim, poseban dio martovskog programa pod nazivom „Ljubav u doba mimoze“, u okviru kojeg će koncerte 7. odnosno, 8. marta održati Saša Matić i Kaliopi.

Potom, maskenbali za djecu, ulični performansi, dani Turske, Poljske, Italije, Norveške, Njemačke, Finske, Slovenije, Beograda i Novog Sada. Ali i – Izložba cvijeća, Riblja večera, pozorišne predstave, izložbe, književne večeri, kao i brojni sportski događaji.

Radio Trebinje