У суботу празник бокса

boks-turnir-trebinje

ТРЕБИЊЕ │ У организацији Бокс и Кик-бокс клуба „Леотар“ и уз помоћ бројних спонзора, у Требињу ће у суботу, 6. августа, бити одржан Други међународни бокс турнир „Требиње 2016“.

Како је на данашњој конференцији за новинаре саопштио Максим Бошковић, тренер овог клуба, своју снагу и умијеће показаће боксери из Републике Српске, Федерације БиХ, Хрватске, Србије, Црне Горе и Румуније.

„Ова манифестација ће имати десет веома квалитетних борби, а цијели програм ће почети око 18 часова, када ће своје знање и умјеће показати млади боксери из цијеле РС“, рекао Бошковић.

Миленко Томић, предсједник Боксерског савеза РС, захвалио је свима који су помогли организацију овог турнира и изразио увјерење да ће турнир у наредним годинама бити и квалитетнији и бројнији.

„Велика је заинтересованост боксера да присуствују овом турниру. Грађани Требиња воле бокс и надам се да ће овај турнир бити веома брзо уврштен у турнир Међународне боксерске федерације“, рекао је Томић.

На данашњој конференцији за штампу говорили су и представници Организационог одбора турнира и представници појединих спонзора.

Други међународни бокс турнир биће одржан на Стадиону малих спортова „Александар Маслеша“.

Р.М.